ویژگی های خانه هوشمند

دنیای واحدهای آپارتمان هوشمند با سرعت زیادی در حال تحول است.  پیشرفت های فناوری به طور مداوم سطح رفاه زندگی را از  آنچه ساکنان خانه های مدرن، از فضاهای زندگی خود انتظار دارند، بالاتر می برد. از آنجا که روندها و لایه های موجود در صنعت Proptech (پراپ تک یا تکنولولوژی در صنعت املاک) در …

ویژگی های خانه هوشمند ادامه »

مقاوم سازی با کامپوزیت

مقاوم سازی با کامپوزیت مقاوم سازی با کامپوزیت ها شامل طیف وسیعی از رزین ها و الیاف ها می شود. بسته به نوع پروژه و نیاز عضو سازه ای  برای افزایش مقاومت و بهره وری سازه نوع کامپوزیت مناسب استفاده می شود.  مقاوم سازی با کامپوزیت اصطلاحا FRP نامیده می شود. این کلمه مخفف سه …

مقاوم سازی با کامپوزیت ادامه »

حسن فتحی و معماری بومی

  نوشته شده توسط دکتر زهرا پورسلیمان دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ بناهای سنتی و بومی هر منطقه با توجه به ابعاد زمانه خود منطبق بر رویکردهای پایداری ساخته شده‌اند. یعنی در طول زمان تاب آورده و به زندگی خود ادامه داده‌اند. بنابراین اگر بپذیریم که معماری بازتاب کالبدی زندگی بشر است، معماری امروز و فردای …

حسن فتحی و معماری بومی ادامه »

انواع ترک ساختمان

نوشته پویان رشتی محمد انواع ترک ساختمان در شکل های مختلف و با زوایای متنوع، معانی متفاوت یا مشترکی دارد که در این نوشته قصد داریم به آنها بپردازیم. اولین تظاهر ترک بر روی دیوارها یا ستونهای ساختمان بصورت مویی است. تنها در صورت انفجار، زلزله یا صدمات ناشی از بلایای طبیعی ممکن است انواع …

انواع ترک ساختمان ادامه »

مشکل نم و رطوبت زیرزمین ساختمان از کجاست؟

نوشته پویان رشتی محمد، 1 آذر 1400 بر طبق بررسی های علمی، یکی از ضایعات و صدمات ساختمان مربوط به ساختار زیربنای ساختمان (زیر زمین ها و پی ها) می باشد. این صدمات در درجه ی سوم ضایعات استاتیک ساختمان، قرار دارد. آسیب های ناشی از نفوذ آب به زیرزمین، که به علل مختلفی ایجاد …

مشکل نم و رطوبت زیرزمین ساختمان از کجاست؟ ادامه »

باغ های درمانی

دویسندگان: زهرا پور سلیمان امیری پویان رشتی محمد «کلر کوپرمارکوس» (Clare Cooper Marcos) در کتاب مناظر درمانی، رویکرد مبتنی‌بر شواهد به طراحی باغ‌های شفابخش و فضاهای بازِ احیاگر، ویژگی‌هایی برای مراکز درمانی با رویکرد طراحی مبتنی‌بر شواهد و در ارتباط با محیط‌های طبیعی برمی‌شمرد. این ویژگی‌ها شامل اهمیت دادن به سالمندان، کودکان، بیماران ناتوان ذهنی …

باغ های درمانی ادامه »

ضوابط تراکم ساختمانی

نوشته دکتر زهرا پورسلیمان سه‌شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ چندی است که از سوی مسئولین انتقادهایی در باب تراکم‌فروشی در شهرداری‌های کشور به گوش می‌رسد. این واکنش‌ها در پی تبدیل فروش تراکم به یکی از ضوابط جاری شهرداری‌هاست. از طریق تراکم‌فروشی فرصت‌های آینده زیست‌محیطی شهرها در حال تبدیل به درآمدهای جاری شهرداری‌هاست. به اعتقاد کارشناسان تراکم‌فروشی …

ضوابط تراکم ساختمانی ادامه »

نقد مفهوم سکونت از دیدگاه شولتز

نقدی بر دیدگاه های شولتز در مفهوم سکونت نوشته دکتر زهرا پور سلیمان: نقد کاربردی: دوشنبه 31 خرداد 1395 کیفیت سکنی‌گزینی از شروط مقدماتی انسان بودن است. شولتز سکونت را چیزی بیش از سقفی را به عنوان سایبان قرار دادن و چند مترمربعی از زمین را زیر پا گرفتن می‌داند. وی برای سکونت سه حالت …

نقد مفهوم سکونت از دیدگاه شولتز ادامه »

اخذ گواهی ساختمان سبز

شاید تصور شما از ساختمان سبز ساختمانی با نمای گیاهان و دیوار سبز یا روف گاردن و بام سبز باشد اما اینگونه نیست. در حقیقت ماهیت یک ساختمان سبز در نوع برنامه ریزی آن است. یک ساختمان سبز از همان ابتدای کانسپت طراحی با نوعی اندیشه سر و کار دارد که بر  استفاده حداقل از …

اخذ گواهی ساختمان سبز ادامه »

کاربرد زهکش عاجدار در خشک نگهداشتن پی ساختمان

استفاده از زهکش عاجدار یا دیمپل شیت برای حفظ پی از رطوبت مساله اصلی زیرزمین های مشکل دار ساختمانها اغلب رطوبت است، و مشکلات رطوبت زیرزمین به راحتی قابل رفع نیست. راه حل مشکلات زیرزمین نمناک به طور غیر مستقیم با موضوع ساختمان سبز مرتبط است. با این حال، در سال‌های اخیر، سازندگان سبز (یعنی …

کاربرد زهکش عاجدار در خشک نگهداشتن پی ساختمان ادامه »

سبد خرید
+989358595280